Üres kosár

Cégünkről

A HERDEL Kereskedelmi Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult munkavédelmi termékek forgalmazására. Elsődleges céljaként azt tűzte ki, hogy olyan termékeket juttasson el a felhasználókhoz, amelyek pontosan megfelelnek a munkakörülményeknek.

Az elmúlt évek eredményei tükrözik ezt a törekvést és vevőink elégedettek szolgáltatásainkkal. Termékeink között megtalálható a teljes egyéni védőeszköz kínálat, hazai és importgyártóktól és a megfelelő raktárkészlet az azonnali kiszolgálást teszi lehetővé. Munkatársaink szakmai felkészültsége segítséget nyújt a felhasználási körülményeknek leginkább megfelelő védőeszköz kiválasztásában, ami további előnyt jelent a vásárlásnál.

Budapest területén ingyenes kiszállítást vállalunk és a megrendeléseket, azonnal teljesítjük.

A HERDEL Kft. 1996 óta kizárólagos képviselője és forgalmazója a HUGHES SAFETY SHOWERS LTD. szemmosó, vészzuhany és mentesítő termékeinek. Ezek a termékek méltán elismertek világszerte kiváló minőségük, tartósságuk és esztétikus megjelenésük okán. A HUGHES SAFETY SHOWERS LTD. valamennyi készüléke megfelel az ANSI Z 358.1-1998 amerikai szabványnak és a vonatkozó EC direktíváknak.

Felhasználóink körében büszkén említjük a legnagyobb hazai vegyipari, autóipari és élelmiszeripari cégeket, akik ezeket a termékeket megelégedéssel használják.

2006 októberében cégünk az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségügyi menedzsment rendszert vezetett be.

A HERDEL Kft. hosszú távú céljai között az szerepel, hogy bővítse vevőkörét és megfeleljen az európai uniós tagság kihívásainak. Ennek szellemében dolgozunk nap mint nap és ezért kívánjuk Önöket az elektronikus média útján is tájékoztatni szolgáltatásainkról.

Hegyi László
cégvezető